Over Kuijlen Roosendaal

Bemesten via sleepslangsysteem
Het uitrijden van mest met een Tjalma sleepslang. Naast GPS is de machine uitgerust met allerlei opties zoals een bandendrukregelsysteem en de mogelijkheid tot het bijmengen van water en / of mineralenconcentraat. 

Aanleveren en afvoeren van mest
Wij leveren zowel vloeibare als vaste strorijke mest, compost en champost. Tevens ook het leveren van mineralenconcentraat.
Ook het afvoeren van mest kunnen wij voor u verzorgen.

Tijdelijke mestopslag dmv mestzakken
Met behulp van mestzakken kunnen wij een tijdelijke mestopslag realiseren. Om deze te kunnen plaatsen hebben wij een eigen oprolwagen. 

Transport met mestoplegger
Wij zijn in het bezit van een meerdere mestopleggers voor vloeibare mest. Alle trailers zijn voorzien van AGR/GPS en eigen weegsysteem. Wij verzorgen zowel het transport als het aanleveren of afvoeren hiervan.

Transport met walking-floor
Voor het transport van losgestorte bulkgoederens, zoals compost, vaste mest en champost. Ook het leveren hiervan behoort tot de mogelijkheden.

Midi-balen
Wij verkopen hooi in midi-balen, deze kunnen afgehaald worden én thuisbezorgd worden. Deze balen wegen ongeveer 100 kg en zijn makkelijk te verplaatsen zonder hulpmiddelen. Ideaal voor het hobbymatig houden van paarden of kleinvee.

Champost en compost
Ook verkopen we champost en compost, zowel in bulk, losgestort als in bigbags. 

Voor meer informatie, kunt u altijd bellen!